Влада

Булатов про директора департаменту Житомирської ОДА: керівники мають бути не спортсменами, а менеджерами

14 June 2014, 15:13

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, який 13 червня з робочим візитом відвідав Житомир, вважає справедливим рішення про призначення Світлани Гресь на посаду директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

У Житомирі Булатов зустрівся зі спортивною громадою міста, представниками громадських організацій.

Під час зустрічі йшлося про незгоду частини громади з призначенням на посаду директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь. Дмитро Булатов зауважив, що, на його погляд, керівники мають бути не спортсменами, а менеджерами, тоді можна буде щось побудувати. До того ж, щоб оцінити працю людини, має пройти якийсь проміжок часу. Наразі міністр вважає рішення про призначення справедливим. Але якщо виникають запитання, проблему потрібно вирішувати компромісно. В якості компромісу може бути, наприклад, думка відомих громадських лідерів, які, вивчивши ситуацію, приймуть рішення, - вважає Булатов.

Відповідаючи на звернення і питання присутніх, міністр молоді та спорту повідомив, що він відкритий для спілкування і готовий приймати запити у формі повідомлень на власний мобільний телефон. Це заощадить його час і змусить громадян викладати свою проблему конкретно і стисло.

В рамках свого візиту Дмитро Булатов ознайомився зі станом матеріально-технічної бази центрального стадіону Житомира та ДЮСШ «Авангард».

Фото прес-служби департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Нагадаємо, 11 червня губернатор Сидір Кізін представив колективу департаменту сім’ї, молоді і спорту Житомирської облдержадміністрації нового директора – Світлану Гресь.

Посада директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації стала вакантною в кінці квітня. Представники координаційної ради спортивних організацій області виступали проти призначення на місце Раїси Гули Світлани Гресь і пропонували свого кандидата. 28 травня біля облдержадміністрації з цього приводу мітингували спортсмени та представники ВО «Свобода», які захищали губернатора Сидора Кізіна.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня з робочою поїздкою у Житомирі перебували віце-прем’єр-міністра України – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман, перший заступник глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко, міністр молоді і спорту України Дмитро Булатов, міністр освіти і науки України Сергій Квіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі