Події

Суд зобов’язав ДП «Аеропорт Житомир» сплатити майже 307 тис. грн. за орендовані сільськогосподарські угіддя

15 December 2014, 10:50

Поданий Коростенською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері в інтересах Житомирської міської та обласної рад позов про стягнення втрат сільськогосподарського виробництва з ДП «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд» на загальну суму понад 306 тис. грн. господарським судом Житомирської області задоволено у повному обсязі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Нагадаємо, у червні поточного року рішенням Житомирської міськради було затверджено проект землеустрою щодо відведення в оренду дочірньому підприємству «Аеропорт Житомир» 52 га землі, на якій планувалося розміщення будівель і споруд авіаційного транспорту, а також їх експлуатація.

Окрім цього, підприємству відведено понад 5,5 га сільськогосподарських угідь, за які, відповідно до чинного законодавства, підприємство упродовж місяця з дня прийняття рішення не відшкодувало 306,8 тис. грн. втрат сільськогосподарського виробництва.

За втручання спецпрокуратури судом зобов’язано ДП «Аеропорт Житомир» відшкодувати втрати у повному обсязі.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира наполягала, що авіакомпанія YANAIR, яка взяла в оренду землю житомирського аеропорту, повинна виконати три умови.

Летовище планували відкрити вже наприкінці 2014 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі