Події

Постраждалі в результаті масової бійки та стрілянини в Житомирській області відмовляються писати заяви, - міліція

10 March 2015, 12:26

Конфлікт у селі Паволоч Попільнянського району, в результаті якого загинув молодий охоронець, став головною темою щотижневого засідання оперативного штабу з надзвичайних ситуацій у Житомирській облдержадміністрації, яке відбулось 10 березня.

Губернатор Сергій Машковський поцікавився у представників правоохоронних органів ходом розслідування подій, які призвели до масової бійки та загибелі людини.

За словами начальника Попільнянського райвідділу міліції Віктора Кізленка, у масовій бійці, яка відбулась 7 березня між охоронцями аграрної фірми та людьми, які представляли інтереси банку, брало участь близько 200 чоловік. Сама сутичка з бійкою та стріляниною виникла раптово і тривала всього кілька хвилин. На місці події були присутні правоохоронці. Крім того, бійку зафіксували відеокамери, записи з яких нині вилучені та долучені до справи.

«Представники зі сторони аграрної фірми надали список зі 195 осіб і договір про те, що вони здійснюють охорону огородженої території. Усі ці люди допитані. Зі сторони комерційного банку взагалі не надали нам інформації про осіб, які представляли їхні інтереси. На яких підставах вони там перебували – зараз встановлюється. Але затримати усіх 200 чоловік ми не можемо. Зараз проводяться заходи по встановленню ініціаторів бійки. Наразі затримали лише одну людину. Зі сторони аграрної фірми потерпілих немає. Чотири людини опинилися в лікарні – усі потерпілі зі сторони банку. Вони відмовились писати заяви, кажуть, що претензій не мають», - розповів начальник Попільнянського райвідділу міліції Віктор Кізленко.

Подробиці оперативної наради, що відбулась в Житомирській облдержадміністрації, на якій йшлося про резонансну справу в Попільнянському районі, дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, в с. Паволоч Попільнянського району 7 березня в результаті сутички між представниками банку і приватної фірми отримав смертельну травму 20-річний житель Житомирського району. В цей же день ввечері губернатор Сергій Машковський выїхав на місце події та провів оперативну нараду. Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Навмисне вбивство), ч.2 ст. 121 (Навмисне  тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого), ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Банк ПУМБ висловив співчуття у зв’язку з загибеллю у Житомирській області співробітника охоронної фірми.

Батальйон оборони краю «Полісся» у соцмережі розповів подробиці конфлікту в селі Паволоч.

Олег Умінський на нараді передав правоохоронцям зошит з інформацією про можливих учасників конфлікту, який бійці батальйону "Полісся" знайшли на місці події 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі