Влада

Порошенко перевірить фортифікаційні споруди, будівництво яких контролює житомирський губернатор

5 June 2015, 13:20

 Петро Порошенко збирається особисто перевірити стан будівництва фортифікаційний споруд в зоні АТО.

Про це президент сказав під час прес-конференції 5 червня.

«13 числа я їду на кінцеву нараду по прийняттю фортифікаційних споруд. Не варто в прямому ефірі оголошувати, який відсоток споруд вже побудований. Я можу стверджувати, що той процес, який ми робимо в травні, реально відрізняється від того, що було в жовтні (минулого року)... За це відповідає конкретний представник в Уряді – Геннадій Зубко, за це відповідає Міністерство оборони, губернатори», - сказав Порошенко та зазначив, що якість споруд кардинально відрізняється від тих, які будувалися минулого року і йому відомо про всі недоліки.

Президент підкреслив, що у Донецькій області ситуація з будівництвом фортифікаційних споруд гірша, ніж у Луганській.

«Найгірша ситуація в Донецькій області, там де відповідає губернатор Кіхтенко, і відповідальність він понесе в найближчі строки», - повідомив Петро Порошенко.

Прес-служба ОДА 26 травня повідомляла, що Житомирщина тримається в лідерах за темпами зведення об’єктів.

«Ми добудовуємо 2 опорні пункти поблизу с. Тошківка. Готовність першого – 100%, другого – 85%. Завершити роботи по цих пунктах плануємо вже до кінця тижня. Зараз на другому змонтовано всі залізобетонні конструкції, ведуться земляні роботи, облаштовуються деревиною окопи», – розповів губернатор Сергій Машковський.

Під час перебування у Луганській області Машковський також проінспектував і будівництво третього опорного пункту поблизу с. Гірське. Його готовність – 55%. На цій фортифікації зараз в той час монтувалися залізобетонні конструкцій та паралельно велися земляні роботи.

1 

3

4

5

Фото з сайту ОДА

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня делегація Житомирської області приїхала на Луганщину, де з першим заступником голови місцевої ОДА Пухтаєвичем говорили про будівництво фортифікаційних споруд. Губернатор Сергій Машковський неодноразово їздив у зону АТО і перевіряв хід будівельних робіт. Всі райони Житомирської області збирають продукти харчування та відправляють їх у зону АТО, де зараз знаходяться будівельники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі