Місто

Влада Житомира розриватиме угоди з перевізниками, які відмовляться працювати за новими маршрутами

8 August 2015, 09:28

 Житомирські перевізники впевнені, що міська влада не встигне підготувати вулиці до змін у русі маршрутних таксі. У планах чиновників – з 15 серпня перенести міські та приміські маршрути з вулиці Київської на вулиці Котовського та Бориса Тена. Під час наради з перевізниками 7 серпня заступник міського голови Євгеній Демчик відмітив, що переміщення маршрутів – необхідний крок для подальшого розвитку міста, і нові договори з більшістю перевізників укладені вже за новою схемою руху.

Демчик також зауважив, що міська влада налаштована рішуче і з перевізниками, які відмовляться підписувати зміни в угодах для роботи за новими маршрутами, буде вимушена розірвати угоди.

Під час наради перевізників та активістів турбувало те, що житомиряни належним чином не проінформовані і у перші дні після змін на центральних вулицях міста буде плутанина.

На думку перевізника Валентина Савицького, вулиці Котовського та Бориса Тена належним чином не підготовлені для руху такої кількості транспорту і підготувати їх до 15 серпня навряд чи встигнуть.

На нараді говорили про те, що 17 серпня відбудеться спільний рейд представників ДАІ та Укртрансінспекції, під час якого перевірятимуть дотримання перевізниками умов договорів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі