Влада

Лабунська подивилася, як в Житомирській обласній лікарні будують майже за мільйон гривень приміщення для МРТ

25 November 2015, 12:42

 Голова обласної ради оглянула будівельний майданчик, на якому споруджується прибудова для комунального МРТ.

Про це повідомила прес-служба обласної ради.

«На території Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського триває реконструкція лікувального корпусу № 2, споруджується прибудова для розміщення закупленого за кошти обласного бюджету магнітно-резонансного томографа «Achieva 1.5T» виробництва компанії «Philips». 25 листопада голова обласної ради Анжеліка Лабунська оглянула будівництво та поспілкувалася з підрядником. Представник постачальника МРТ – директор ТОВ «ЄМГ “Україна”» Ірина Макієнко – повідомила про те, що обладнання має прибути до Житомира 7 грудня», - йдеться у повідомленні.

Весь процес встановлення та налаштування обладнання планують завершити до кінця бюджетного року.

«Анжеліка Лабунська запевнила громадськість, що, діючи виключно у правовому полі, обласна рада зробить все можливе, щоб кошти були освоєні вчасно і комунальний МРТ запрацював», - наголошує прес-служба обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, під час сесії обласної ради 10 вересня цього року начальник управління охорони здоров’я Олександр Торбас говорив про те, що приміщення у відділенні, яке збудоване під МРТ за кошти обласного бюджету, здали в оренду на 10 років приватній фірмі. Тоді ж голова облради Віталій француз доручив юристам опрацювати питання про розірвання угоди оренди приміщення. В жовтні президія обласної ради погодила виділення 868 тис. грн. на будівництво приміщення в обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського для встановлення комунального магнітно-резонансного томографа. За виділення грошей депутати проголосували на сесії 15 жовтня 2015 року.

 

Фото прес-служби обласної ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі