Події

У Житомирі злодій, якого рік тому впіймали на крадіжці в тролейбусі, поцупив у дитини телефон

11 December 2015, 13:49

У Житомирі злодій витягнув з кишені куртки 12-річної школярки мобільний телефон.

Про це Житомир.info повідомив батько потерпілої.

«10 грудня в маршрутному таксі №11 у моєї доньки, 12 років, з карману куртки викрали мобільний телефон, коли вона виходила на зупинці біля ТЦ «Дастор». Приїжджала оперативно-слідча група, показувала фото цього «чоловічка», дитина опізнала його. Фото взяте з інтернету, в 2014 році була стаття про нього, теж крадіжка телефону. Прикро, що співробітники поліції заявили, що вони нічого зробити йому не можуть», - написав наш читач.

Як повідомляв Житомир.info, 3 вересня 2014 у тролейбусі міліція «на гарячому» зловила кишенькового злодія. Ним виявився 34-річний житомирянин азіатської зовнішності, якого розшукували за низку подібних крадіжок. Тоді міліція просила відгукнутися жертв злочинця. Кримінальне провадження було відкрите за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ.

За коментарем ми звернулися до прес-служби Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Якщо на місці працювала слідчо-оперативна група, то такий факт, швидше за все, мав місце. Працівники групи, які вчора чергували, вже відпочивають, тому ніяких інших подробиць, на жаль, надати не можемо, крім запевнення, що проводяться розшукові заходи», - відповіла співробітник прес-служби Наталія Тимчук.

На уточнююче запитання, чому злодій, який був затриманий рік тому, вільно розгулює вулицями міста і продовжує нишпорити по кишеням, нам відповіли:

«Стаття «Крадіжка» передбачає різну ступінь покарання починаючи від штрафу. Можливо, чоловік заплатив штраф або був залучений до громадських робіт і був відпущений, треба дивитися постанову суду. Але хочу сказати, що оперативники мають свої методи роботи, вони відпрацьовують ймовірні місця перебування підозрюваних та коло їх спілкування, і є велика вірогідність, що цього чоловіка затримають впродовж доби».

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в Бердичеві поліція затримала злодія, який викрав у 10-річної дівчинки ґаджет.
 
Як не стати жертвою кишенькового злодія, читайте тут.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі