Влада

У Житомирській облраді відбирають кандидатів до складу поліцейської комісії

21 January 2016, 13:01

 21 січня в Житомирській облраді проходить відбір кандидатів до скалу поліцейської комісії головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Кандидатів відбирають на засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності обласної ради, яку очолює Сидір Кізін (фракція ВО «Свобода»). До складу комісії також входить Герой України, командувач ВДВ генерал-майор Михайло Забродський.

На засідання комісії приїхав народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, на початку січня обласна рада оголосила конкурс – шукали у комісію двох представників громадськості, які мають «бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет». Документи приймалися до 20 січня.

Відповідно до ч.3 ст. 51 Закону України «Про Національну поліцію», до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції входять п’ять осіб:

один представник, визначений Міністром внутрішніх справ України, не з числа поліцейських;

один представник, визначений керівником поліції;

один представник, визначений керівником відповідного територіального органу (закладу, установи) поліції;

два представники громадськості, обрані відповідною обласною радою, Верховною Радою Автономної Республіки Крим, Київською міською радою, Севастопольською міською радою з числа осіб, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі