Влада

Дитячому табору «Орлятко» передадуть майно Житомирського інституту післядипломної освіти – матраци, ліжка, подушки

27 January 2016, 16:35

 Майно Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яке використовувалося в гуртожитку №5 університету ім. І. Франка при заселенні педагогів, мають передати дитячому оздоровчому табору «Орлятко», що розташований у селі Левків Житомирського району.

Рішення про затвердження розпорядження голови Житомирської обласної ради «Про передачу матеріальних цінностей» прийняли депутати облради на сесії 26 січня.

У розпорядженні, яке  Анжеліка Лабунська підписала ще 16 грудня 2015 року, йдеться про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з балансу Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Житомирської обласної ради на баланс комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської облради. У списку матеріальних цінностей – півсотні ліжок, майже 60 матраців, 24 подушки, 116 рушників, 12 столів, 29 тумбочок, майже сотня стільців, 62 табуретки, 8 холодильників, штори та тюлі.

«Це майно інституту вдосконалення, яке використовувалося під час заселення в гуртожиток №5 на вул. Шелушкова, 10 у Житомирі наших педагогів. Раніше був штат людей, які обслуговували поселення наших курсів – техпрацівники, чергові. У 2015 році штат був скорочений, оскільки з університетом Франка була розірвана угода про співпрацю – там підрахували, що їм вже невигідно з нами співпрацювати, що ми збиткові. У зв’язку зі скороченням штату це майно залишилося, і ми його забираємо і хочемо передати табору «Орлятко», - розповів у коментарі Житомир.info проректор з адміністративно-господарської роботи Житомирського інституту ППО Сергій Орлов.

Він також повідомив, що з 2015 року педагогів, які приїздять до Житомира на курси, поселяють у двох готелях –  «Спортивному» на вул. Фещенка-Чопівського та готелі профспілок на Кафедральній.

«Ці 47-50 чоловік заселяються по цим двом гуртожиткам. Там ліжка, матраци – повний пансіон. Люди платять гроші , і їх усім забезпечують», – додав Сергій Орлов.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії обласної ради 26 січня депутати затвердили бюджет Житомирської області на 2016 рік.

Табір «Орлятко» відновив свою роботу в 2013 році. У 2015-му його мали капітально відремонтувати за кошти гранту ЄС, однак торги не відбулися. Улітку 2015-го табір відремонтували частково, туди приїздять діти з усієї Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі