Влада

Сухомлин звільнив редактора комунальної газети «Місто», яка балотувалася в мери Житомира від партії УКРОП

1 March 2016, 10:35

Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив редактора комунальної газети «Місто» Тетяну Пашкевич.

Розпорядження про звільнення Сухомлин підписав 25 лютого.

«Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» звільнити 01 березня 2016 року Пашкевич Тетяну Дмитрівну, директора комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» з займаної посади в зв'язку з закінченням строку дії контракту, пункт 2 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Чиж Н.М.», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 17 грудня 2013 року мер Володимир Дебой особисто представив колективу КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» нового керівника Тетяну Пашкевич. На місцевих виборах 2015 року Пашкевич балотувалася на посаду мера Житомира від партії УКРОП і у першому турі посіла 7 місце з 16 кандидатів – 2826 голосів «за» (3,6843%).

Як повідомляв Житомир.info, цього року міська влада планує збільшити фінансову підтримку Інформаційно-видавничого центру, до якого входять газета «Місто» та міське радіо. Секретар міської ради Наталя Чиж запевняла, що про роздержавлення комунального ЗМІ поки мова не йде.

 

Геннадій Корбан і Тетяна Пашкевич (фото зі сторінки Тетяни Пашкевич у фейсбук)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі