Місто

Житомирський апеляційний суд розглядає справу родини учасника АТО, яка судиться з ПриватБанком через викрадені кошти

2 March 2016, 14:46

2 березня в Апеляційному суді Житомирської області на вулиці 1-го Травня розпочалося засідання по справі Світлани Гойко проти ПАТ КБ ПриватБанк про стягнення завданих збитків у зв’язку з незаконним списанням коштів з рахунку.

Засідання розпочалося рівно о 14.20. З громадських активістів, учасника АТО прийшов підтримати лише член організації «Рух Автомайдан-Житомир» Валерій Арушанян.

Відомо, Денис Гойко потрапив у зону АТО в квітні 2014 року. Він працював військовим журналістом Центрального військового телебачення. Хлопець був у всіх гарячих точках АТО, Донецький Аеропорт, Піски, Краматорськ, Слов’янськ. У лютому 2015 року його останнім репортажем був бій за м. Дебальцево.

10 лютого під час обстрілу м. Краматорськ, де базувалися частини ВСУ та Центральне військове телебачення, Денис, прикривши собою своїх товаришів, отримав важкі поранення та втратив частину кістки на лівій руці.

Мати Дениса, Світлана Гойко через свою карту у ПАТ КБ ПриватБанк збирала кошти на лікування сина.

У період з 13 лютого 2015 року до 16 лютого 2015 року, перебуваючи з сином на лікуванні в Центральному Військовому Госпіталі в м. Київ вона виявила, що з її рахунку зникли кошти у розмірі 69 720 (шістдесят дев’ять тисяч сімсот двадцять) гривень.

Жінка негайно звернулась до відділення банку та попросила заблокувати карту. На момент звернення до банку кошти не відображались на рахунку, але ще не були списані і тільки через те, що банк заблокував карту не в момент звернення, а лише через 7 годин кошти були втрачені.

На сьогодні Денису вже зроблено 24 операції, він досі потребує лікування.

Банк добровільно відмовився повертати кошти, тому було подано позов, який був задоволений на суму 96 592,24 гривні.

Детальніше про засідання суду дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня 2015 року у пораненого бійця житомирської 95-ї бригади Сергія Бабського вкрали з карти 230 тис. грн. 10 лютого 2016 року Житомирський апеляційний суд зобов’язав банк виплатити пораненому десантнику вкрадені гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі