Влада

Мер Новограда-Волинського у соцмережі пригрозив підлеглим звільненням через поламані лавки

10 March 2016, 15:28

Міський голова міста Новоград-Волинський Житомирської області Віктор Весельський буде звільняти начальників управлінь через неналежне виконання ними своїх обов'язків. 

По це мер написав 10 березня на своїй сторінці у Facebook.

У своєму дописі Віктор Весельський скаржиться на байдужість керівників управлінь, яким він змушений нагадувати про жалюгідний стан лавок біля пам’ятника Тарасові Шевченку, необрізане сухе гілля на цвинтарних деревах та агресивну рекламу алкоголю та тютюну.

 «На 11.00 приїхав до пам'ятника Т.Г.Шеченко на урочистості!!! Скажіть мені люди добрі та начальники управління ЖКГ Богданчук О.В. і відділу культури Заєць Л.В. та інспекція благоустрою: чи заслужив Шевченко Т.Г.,щоб вчора міський голова робив зауваження що довкола пам'ятника стоять нефарбовані лавочки, а ліворуч від пам'ятника - поломані доски сидіння. Це ніхто не зрозумів, адже я робив аналогічні зауваження на кладовищі під час заходів з пам'яті жертв голодомору, там були незрізані сухі дерева!!! Чи має бути реклама алкоголю і тютюну біля автовокзалу поруч з пам'ятником більшими буквами ніж автовокзал??? Цього також ніхто не бачить... Тоді навіщо такі керівники, котрим я, міський голова маю загадувати, що робити!!! Коли буде порядок??? Порядок буде, хто не вміє керувати - навчимо, не хоче - заставимо!!! Ще раз повториться - звільню!!!», - написав Віктор Весельський (стиль та пунктуація авторські).

У тому ж дописі міський голова Новограда-Волинського зазначає, що 10 березня у місті розпочала перевірку комісія СБУ з Департаменту захисту Державної таємниці Центрального апарату СБУ:

«В 10.00 приїде і розпочне перевірку комісія СБУ з Департаменту захисту Державної таємниці Центрального апарату на моє звернення, як міського голови письмово і офіційно до Голови СБУ Генерала Грицака В.С. Після завершення роботи завтра мною будуть прийняті ті чи інші кадрові та організаційні рішення!!! Працювати у місті будуть як фахівці з Києва Центрального апарату СБУ так і Житомира обл. СБУ».

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2016 року мерія Новограда-Волинського попросила громадян не переписуватися з міським головою у соцмережах. Віктор Весельський був обраний мером Новограда-Волинського у жовтні 2015 року.

Віктор Весельський виступає біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Фото з сайту Новоград-Волинської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі