Влада

На комісії Житомирської облради розглядають конфлікт між поліцією та активістами, які блокують російські фури

11 March 2016, 12:59

Конфлікт між активістами та представниками поліції 11 березня розглядає постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності, яку очолює голова обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

У порядку денному засідання комісії це питання стоїть першим.

Присутнім показали відео конфлікту та розповіли, що в чорній уніформі з автоматичною зброєю перешкоджали активістам, які в Овруцькому районі проводять безстрокову акцію з блокування російських вантажівок. Активісти, які присутні на засіданні комісії, висловлюють претензії керівнику головного управління Нацполіції в Житомирській області Валерію Рудику та Начальник Овруцького відділення поліції Володимиру Башинському.

За словами Сидора Кізіна, на Валерія Рудика запрошували на комісію, але замість нього дії поліції коментує його заступник Юрій Лебідь.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, зранку 28 лютого на околиці Овруча, приблизно за 40 кілометрів до кордону з Білорусією активісти влаштували блокпост: десяток житомирських «свободівців» та місцеві активісти з Овруча блокували російські вантажівки, які їхали з боку контрольно-пропускного пункту Виступовичі. 

Заступник начальника ГУ Нацполіції Юрій Лебідь

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі