Місто

На Корбутівці у Житомирі хочуть створити бульвар імені Скрябіна замість Тетерівського

21 March 2016, 14:27

У Житомирі на вулиці Чуднівській 113 (колишня Черняховського) може з’явитись бульвар імені Кузьми Скрябіна.

Проект рішення сесії «Про внесення змін в рішення міської ради від 06.08.2015 № 957» опублікований на сайті Житомирської мерії.

«Розглянувши електронну петицію щодо надання одному з топонімічних об’єктів міста імені Кузьми Скрябіна, що отримала підтримку більше як 250 громадян міста, міська рада вирішила:

Внести зміни в додаток 1 до рішення міської ради від 06.08.2015 № 957 «Про затвердження детального плану території в районі вулиці Черняховського (зараз Чуднівська) та річки Тетерів», а саме, замість: Тетерівського бульвару необхідно читати імені Кузьми Скрябіна. Запропонувати Житомирській філії Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України внести відповідні зміни до єдиного державного реєстру інформаційної системи України відповідно до даного рішення», – йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, у 2014 році влада Житомира хотіла виставити на аукціон 6 га землі біля річки Тетерів, щоб там побудували новий мікрорайон.

Як повідомляв Житомир.info, на Корбутівці може з’явитись бульвар імені Кузьми Скрябіна. Також сквер на розі вулиць небесної Сотні та Бориса Лятошинського біля Житнього ринку пропонували назвати «Місце щасливих людей» в честь Кузьми. 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі