Влада

У Житомирській області скорочені майже 300 податківців, - ГУ ДФС

21 March 2016, 16:45

 У територіальних органах Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області скорочені 284 штатні одиниці, в тому числі – посада заступника начальника ГУ ДФС.

Про це Житомир.info повідомили у  секторі комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«Наразі фіскальна служба знаходиться на шляху реформування та оптимізації, метою якої є створення дійсно прозорої сервісної служби, мінімізація будь-яких можливостей для суб’єктивізму та корупції. Головне управління ДФС у Житомирській області доводить до відома платників, що у поточному році скорочено чисельність територіальних органів ДФС у Житомирській області на 284 штатні одиниці (з 1129 до 845 штатних одиниць) та змінено організаційну структуру ГУ ДФС у Житомирській області. Зокрема, скорочено заступників начальника ГУ ДФС з 5 до 4 штатних одиниць», - йдеться в повідомленні.

 Крім того, скорочена кількість державних податкових інспекцій з 11 до 6, - інформує податкова.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня з розділу «керівництво» на сайті Головного управління ДФС у Житомирській області зникли дані про заступника начальника Ігоря Вандьо. У лютому 2016 року начальник Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області Олександр Лавров розповідав про 25-відсоткове скорочення в податкових органах та звільнення одного із 5 своїх заступників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі