Місто

Житомирські патрульні працюють краще, ніж у Києві, але до них ставляться упереджено, – Ігор Гусак

24 March 2016, 12:49

Начальник управління нової патрульної поліції Житомира Ігор Гусак задоволений роботою своїх підопічних та просить житомирян неупереджено ставитись до роботи поліцейських.

Про це Житомир.info розповів начальник управління патрульної поліції Житомира Ігор Гусак.

«Враження за перші дні хороші, місто хороше, спокійне, в Києві було роботи набагато більше. Що більше всього не подобається – мені хотілося б, щоб все-таки житомиряни та гості Житомира, які приїжджають, дали людям якусь можливість хоча б місяць попрацювати. Люди прийшли, отримавши мінімальні знання, основи цього всього, і зараз вони отримують практику, бо без практики ніякої роботи не буде. І я бачу, почалось дуже упереджене до них ставлення. От приїхали вони не через 10 хвилин, а через 12, і приходять вже скарги пишуть. Їм треба час попрацювати, вони теж люди, які до цього працювали хто продавцем, хто водієм, хто викладачем, юристом, які прийшли, одягнули форму і отримали зброю. Зараз ідуть організаційні процеси і все буде добре. Я бачу велике їх бажання працювати. При першому патрулюванні, я такого в Києві навіть не бачив, вони близько 60 постанов привезли по порушенню правил дорожнього руху. Є помилки, десь щось не коректно заповнено, але ми все це налагодим», – зазначив Ігор Гусак.

Нагадаємо, 22 березня у Житомирі презентували нову патрульну поліцію і вже ввечері копи вийшли на патрулювання вулиць.

Як повідомляв Житомир.info, начальник патрульної поліції Житомира розповів про службові автомобілі та житло нових копів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі