Місто

Ремонт колектора на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня, – водоканал

24 March 2016, 13:43

На вулиці Східній у Житомирі 9 березня черговий раз прорвало трубу. Ремонтні роботи колектора, які  мали завершити до кінця березня,  затягнуться  ще на місяць.

Про це Житомир.info розповів директор КП «Житомирводоканал» Михайло Ничипорук.

«Не можемо сказати точно, коли буде завершений ремонт, тому що роботи дуже складні. Ми планували до кінця березня дійти до вулиці Київської, але по проекту виділені кошти з міського бюджету – 1 мільйон 495 тисяч гривень, і як тільки ці кошти поступлять на підприємство ми будемо далі працювать. Можу на сьогоднішній день сказати, щоб пройти вулицю Київську, там здається 232 метри, то прийдеться мабуть, і весь квітень місяць там працювати. По Київській спробуємо пройти безтраншейним методом, методом санації. Ще не можемо знати чи буде перекритий рух, коли дійдемо до вулиці Київської, тоді оприділимося, бо ми не бачимо його, в якому він стані. Я думаю, кошти до кінця березня поступлять, тоді будемо закуповувати всі матеріали і рухатись далі», –зазначив Михайло Ничипорук.

Нагадаємо, 9 березня у Житомирі на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби  до кінця березня.

За цей час на цьому відрізку дороги сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. 13 березня «Волгу», яка в’їхала у розкопану комунальниками яму, тягли підйомним краном. Під ранок 16 березня, в цю яму ледь не влетів ще один автомобіль.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектора провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі