Влада

У Житомирі визначились з представниками громадськості, які увійдуть до складу поліцейської комісії

24 March 2016, 16:15

До складу поліцейської комісії від громадськості увійдуть голова Ради адвокатів Житомирської області Валерій Прокопчук та  юрист, представник Відокремленого підрозділу ГО «Українське капеланство в Житомирській області «Інституту військового капеланства» Юрій  Докійчук.

Таке рішення прийняли депутати на засіданні постійної комісії Житомирської обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності 24 березня.

«Обрали Валерія Прокопчука та Юрія Докійчука обрання представників громадськості до складу поліцейської комісії ГУ Національної поліції в Житомирській області. Депутати обговорили та одноголосно прийняли рішення», – розповіла Житомир.info заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Марія Бовсуновська.

Як повідомляв  Житомир.info, у Житомирі п’ятнадцять «представників громадськості» виявили бажання увійти до складу поліцейської комісії. 25 січня з кандидатами депутати не визначилися, чекали декларації про доходи та документи з поліції. Пізніше двоє представників громадськості відмовилися входити до складу поліцейської комісії та написали заяви.

Юрій Докійчук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі