Влада

Муніципальний футбольний клуб «Житомир» очолила людина, проти якої протестували «свободівці»

29 March 2016, 10:06

Мер Житомира Сергій Сухомлин офіційно призначив Руслана Павлюка директором комунального підприємства «Муніципальний футбольний клуб «Житомир».

Розпорядження мера від 24 березня 2016 року опубліковане на сайті міської ради.

«Призначити з 25 березня 2016 року Павлюка Руслана Віталійовича на посаду директора комунального підприємства «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 25 березня 2016 року по 25 березня 2018 року, що додається», - йдеться у документі.

Самого контракту на сайті міської ради немає.

Нагадаємо, Руслан Павлюк очолював Житомирську районну федерацію футболу і минулого року був одним із претендентів на посаду голови Житомирської обласної федерації футболу, але потім зняв свою кандидатуру і відмовився від участі у звітно-виборчій конференції ЖОФФ.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2014 року на майдані Корольова представники ВО «Свобода» протестували проти намірів губернатора Сергія Машковського призначити Руслана Павлюка головою Житомирської райдержадміністрації: «свободівці» звинувачували кандидата на посаду у причетності до Партії регіонів, сам Павлюк це спростовував.

Зараз Руслан Павлюк – депутат Житомирської обласної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Скрін з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі