Влада

Сайт Новоград-Волинської міської ради розповідає, як мер їздив на партійну конференцію

29 March 2016, 13:00

На офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради розповідають про участь мера Віктора Весельського в позачерговому з'їзді політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Новина опублікована 28 березня під заголовком «Про офіційний візит міського голови Віктора Весельського до столиці України».

«25 березня міський голова Віктор Весельський з офіційним візитом перебував у м. Київ, на 12 позачерговому з'їзді політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Як зазначив Віктор Леонідович на своїх сторінках в соціальних мережах: «З'їзд підтримав кандидатуру Гройсмана В.Б. на посаду Прем'єр-Міністра і рекомендували делегати з'їзду внести дану кандидатуру Президенту України для подання на розгляд Верховної Ради».

Віктора Леонідовича запросили виступити, як безпартійного міського голову, одного з усієї України, щодо бачення питання децентралізації влади в Україні. Відряджання до Києва відбулося за рекомендацією голови Житомирської ОДА Сергія Машковського», – йдеться в повідомленні.

На сайті зазначають, що мер готовий відвідати з’їзди і інших політичних партій.

«Запросять інші політичні сили на свої з'їзди – погодять в ОДА, поїду інших переконувати про переваги децентралізації на місцях», – повідомляють на сайті мерії.

Також за інформацією прес-служби Новоград-Волинської міської ради, цього ж дня Віктор Весельський мав зустрічі з директорами НДІ у НАМН України щодо вирішення питання подальшого лікування хворих жителів міста Новограда-Волинського у м. Києві.

Нагадаємо, на місцевих виборах Віктор Весельський балотувався на посаду міського голови Новограда-Волинського від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». За нього проголосували 54,1% виборців.

Як повідомляв Житомир.info, мер Новограда-Волинського у соцмережі пригрозив підлеглим звільненням через поламані лавки/

Скрін з сайту Новоград-Волинської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі