Влада

Житомирські активісти та АТОшники прийшли до губернатора поговорити про Держгеокадастр

19 April 2016, 10:48

19 квітня кілька десятків активістів та учасників АТО пришли до губернатора Житомирської області Сергія Машковського.

Людей обурив меморандум між Держгеокадастром і житомирським громадськими організаціями АТОшників та ветеранів. Представники громадських організацій хотіли зустрітися з губернатором.

Сергій Машковський вийшов до обурених людей і розповів, що спілкувався з головою Держгеокадастру Максимом Мартинюком з приводу ситуації в Житомирській області.

Подробиці дивіться у сюжеті 

Нагадаємо, зранку 19 квітня бійці АТО, активісти, представники громадських організацій збиралися біля головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, бо отримали інформацію про призначення нового керівника.

Як повідомляв Житомир.info, прес-служба Держгеокадастру 18 квітня розповсюдила інформацію про те, що Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та громадські організації учасників АТО та ветеранів у Житомирській області уклали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю. У відомстві назвали підписантів: «Обласна спілка учасників та ветеранів АТО «СХІД», «Житомирська обласна спілка учасників та ветеранів АТО», Громадська організація «Атошник», «Житомирська обласна спілка правоохоронців учасників АТО «Порядок», Житомирська обласна спілка ветеранів афганської війни, «Бойове братство Житомирщини», Громадське об’єднання «Бойове братерство ветеранів АТО». Громадська організація «Атошник»  спростувала інформацію про підписання її представниками меморандуму з Держгеокадастром. Народний депутат Борислав Розенблат повідомив про звільнення свого помічника Валерія Логінова, який підписав меморандум. 

Керівник ГУ Нацполіції у Житомирській області Валерій Рудик (ліворуч)

Меморандум з Держгеокадастром

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі