Політика

Резонанс від меморандуму АТОшників з Держгеокадастром: нардеп від Житомира звільнив свого помічника

19 April 2016, 09:41

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат після інформації про підписання меморандуму між Держгеокадастром та житомирським громадськими організаціями АТОшників та ветеранів звільнив свого помічника-консультанта на громадських засадах Валерія Логінова.

Про це народний депутат написав ввечері 18 квітня на своїй сторінці в фейсбук.

«Після прочитання на сайті Житомир.info інформації про підписання меморандуму між Держгеокадастром та громадськими організаціями і, побачивши одного зі своїх помічників поруч з заступницею керівника цієї структури – пані Шемелинець, хочу повідомити про припинення повноважень свого помічника-консультанта Валерія Логінова. Я поважаю його як військового, але наша подальша співпраця є неможливою. Я вважаю, що мої помічники не можуть підписувати документи і укладати угоди з людьми, що постійно фігурують у корупційних скандалах, пов'язаних із дерибаном земель», - написав Розенблат.

Нагадаємо, громадська організація «Атошник»  спростувала інформацію про підписання її представниками меморандуму з Держгеокадастром.

Як повідомляв Житомир.info, прес-служба Держгеокадастру 18 квітня розповсюдила інформацію про те, що Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та громадські організації учасників АТО та ветеранів у Житомирській області уклали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю. У відомстві назвали підписантів: «Обласна спілка учасників та ветеранів АТО «СХІД», «Житомирська обласна спілка учасників та ветеранів АТО», Громадська організація «Атошник», «Житомирська обласна спілка правоохоронців учасників АТО «Порядок», Житомирська обласна спілка ветеранів афганської війни, «Бойове братство Житомирщини», Громадське об’єднання «Бойове братерство ветеранів АТО». Останню організацію очолює Валерій Логінов – колишній офіцер 95-ї окремої аеромобільної бригади (позивний «Аскольд»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі