Влада

Позачергове засідання Житомирського міськвиконкому почалося з хвилини мовчання

27 April 2016, 10:40

27 квітня позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради розпочалося з хвилини мовчання.

Мер Житомира Сергій Сухомлин закликав присутніх хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого військового.

«Сьогодні на Смолянському кладовищі поховають загиблого на сході Украйни Олександра Залізка, тож давайте зараз хвилиною мовчання вшануємо його пам’ять»,- сказав Сергій Сухомлин.

На засідання виконавчого комітету зареєструвалося 14 членів виконкому, на порядку денному 14 питань.

Керуюча справами міськвиконкому Ольга Пашко внесла пропозицію про надання адресної допомоги родині загиблого військового. Директор департаменту праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір зачитала проект рішення про надання адресної допомоги у розмірі 100 тис грн.

«Прошу підтримати проект рішення про надання адресної допомоги родині загиблого у розмірі 100 тисяч гривень та виплачувати щомісячну соціальну допомогу двом дітям у розмірі 50% прожиткового мінімуму до досягнення дітьми повноліття»,- сказала Краснопір.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали відповідний проект рішення.

Нагадаємо, 26 квітня до Житомира привезли тіло загиблого бійця 54 окремої механізованої бригади Олександра Залізка, який загинув у зоні АТО під час зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою. На майдані Корольова житомиряни навколішки зустрічали загиблого земляка.

Як повідомляв Житомир.info, більшість питань порядку денного позачергового засідання міськвиконкому стосуються передачі будинків в управління ОСББ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі