Влада

Житомирський центр спортивної медицини перевіряла активістка, з якою судиться головний лікар цього закладу

11 May 2016, 19:10

Питання припинення обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини Житомирської обласної ради шляхом приєднання до обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Житомирської обласної ради 11 травня розглядала депутатська комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

Комісія, яку створили в управлінні охорони здоров’я облдержадміністрації представила довідку про стан діяльності обласного медичного центру здоров’я, датовану 10 травня: вони не заперечують проти припинення центру здоров’я шляхом приєднання до обласної лікарні.

Цікаво, що у складі комісії є член Громадської ради при ОДА Наталія Циганчук, яка зараз є відповідачем у справі про захист честі та гідності за позовом головного лікаря обласного медичного центру здоров’я Володимира Хренова.

У розпорядженні Житомир.info є позовна заява по справі, яка розглядається в Корольовському районному суді м.Житомира.

Після тривалого обговорення депутатська комісія вирішила відкласти це питання і зробити виїзне засідання, щоб члени комісії на власні очі переконалися наскільки ефективно працює центр.

Голова комісії Рустам Раупов зауважив, що члени комісії не повинні бути інструментом політичних міжусобиць і хочуть прийняти неупереджене рішення.

Також присутні на засіданні активісти обурювались, що до складу комісії не включили спортсменів та тренерів, які безпосередньо користуються послугами цього медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, спортсмени, тренери, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл звернулися до голови Житомирської облради Анжеліки Лабунської з приводу можливого закриття обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі