Місто

У соцмережі з’явилися фото затопленого Житомира

15 May 2016, 15:57

Попри те, що головною подією суботи, 14 травня, для українців, і житомирян зокрема, стала перемога Джамали на Євробаченні,  городяни діляться в соцмережі наслідками сильної зливи, яка пройшла 14 травня.

«Велика вода» затопила вулиці навіть у центрі міста, це неабияк ускладнило рух транспорту і пішоходів.

Зокрема, житомирський активіст Роман Кратюк у Facebook виклав декілька фотографій наслідків зливи з коментарем: «Коли вже в місті зроблять щось з відводом води? Кожен рік одне і те ж!».

Через недосконалу систему водовідведення Житомир щороку затоплює по кілька разів. Наприклад, у 2013 році вода стояла на всіх перехрестях по вулиці Грушевського (раніше Котовського), по щиколотку води було й на вулиці Хлібній. У 2015 році після зливи тролейбуси не могли проїхати затоплені перехрестя

Буквально вчора, 14 травня 2016 року, жителі п’ятьох поверхів на Польському бульварі вимочували воду після зливи, текло з розеток і вимикачів.

Нагадаємо, на вихідні синоптики прогнозували в Житомирі дощі з грозами.

Як повідомляв Житомир.info, в 2014 році працівники комунального підприємства з експлуатації штучних споруд чистили від сміття та коріння так звані лівньовки. Цього року підприємство збирається замінити в місті 33 зливові решітки і 11 люків.

Фото зі сторінки Романа Кратюка в соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі