Влада

Два представники житомирської громадської організації - серед кандидатів у Раду громадського контролю при НАБУ

2 June 2016, 13:12

Співвласник ТДВ «ЖЛ» Денис Долинський хоче бути членом Ради громадського контролю при НАБУ від громадської організації «Народний люстратор».

Він є у списку кандидатів до складу РГК, які опубліковані на сайті НАБУ. Громадська організація «Народний люстратор» зареєстрована в Житомирі 18 листопада 2014 року, її юридична адреса співпадає з адресою кондитерської фабрики: м.Житомир, вул.Щорса, 67.

«Я впевнений, що зможу бути корисним Національному Антикорупційному Бюро, адже досягти успіхів у тяжкий для України період можна лише об’єднавшись. Тому прошу врахувати мої досягнення та бажання до змін на краще при виборі кандидатів до Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України», - йдеться у мотиваційному листі Дениса Долинського.

Нагадаємо, 19 травня Денис Долинський був активним учасником подій на території Житомирської кондитерської фабрики, а 25 травня зустрічався з новим начальником ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеславом Печененком. 

У документах кандидата на сайті НАБУ є протокол засідання правління громадської організації «Народний люстратор», де до складу Ради громадського контролю висунули трьох представників ГО, але на сайті НАБУ від «Народного люстратора» лише двоє: крім Долинського є ще один працівник ТОВ «Ренесанс Траст», член ВО «Батьківщина» Андрій Сидоренко.

Всього кандидатів до Ради громадського контролю 29. Сайт НАБУ повідомляє, що рейтингове Інтернет-голосування проводиться протягом 12 годин через веб-сайт Національного антикорупційного бюро України – 2 червня 2016 року з 9:00 до 21:00.

«Будь-який громадянин, який проживає на території України, має право взяти участь у рейтинговому Інтернет-голосуванні. Кожен виборець може проголосувати лише один раз і не більше ніж за п'ятнадцять кандидатів. Обраними до складу Ради громадського контролю за результатами рейтингового Інтернет-голосування вважаються п'ятнадцять кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, прийом документів претендентів на участь у відкритому конкурсі з обрання нового складу Ради громадського контролю при НАБУ тривав з 10 по 19 травня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі