Економіка

Юрій Мойсеєв розповів, що вже почали робити у Житомирі за кошти бюджету розвитку

9 June 2016, 16:59

70-80% коштів бюджету розвитку Житомира ще залишаються на рахунках.

Про це 9 червня в коментарі Житомир.info повідомив радник мера Житомира Юрій Мойсеєв.

«Відсотків 70, а то й 80 коштів бюджету розвитку ще знаходяться на рахунках, ніхто не витрачає. Сьогодні це все ще в процесі проектів, виготовлення проектно-кошторисної документації, хоча на вулиці вже червень місяць і пора щось робить... Більше всього переживаємо за ЦНАП, Центр надання адміністративних послуг, який плануємо зробити в готелі «Житомир». Михайлівська і тротуари – це такі показові об’єкти, які хотілося б встигнути зробити, але є питання. Зараз намагаємося максимально залучити кошти по освіті. Якщо інше можна робити у вересні, в жовтні, то тут же 1 вересня не за горами і треба терміново робити всі навчальні заклади, які запланували, там є і поточні ремонти, і капітальні ремонти», - наголосив Мойсеєв.

Він також впевнений, що до кінця року встигнуть провести реконструкцію мікрорайону «Польова».

«Я думаю, що встигнемо. Там вже позрізали дерева для того, щоб нові насаджувати, «Зеленбуд» там зараз працює. По останнім розрахункам там вже наче не вистачає коштів, 1,5 чи 2 мільйони. Кажуть: коли ми вийшли і більш детально вивчили цю територію, то виявилось, що більше люків, більше ям, більше проблем з’явилось. Ну як завжди. Тому я кажу: ви починайте працювати, робіть те, що запланували, а добавить ми завжди встигнемо, тільки давайте подивимось, що ви вже хоч щось почали, зробіть 70-78%, а потім вже будемо бачити і добавляти, якщо не вистачає. Але Польову в цьому році треба зробити», - сказав Юрій Мойсеєв.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 16 березня депутати затвердили бюджет розвитку міста у розмірі 337 млн грн. Після цього до мера почали ходити підприємці та директори КП з «пропозиціями».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі