Влада

Майже півроку тривало розслідування у справі отримання хабара заступником голови РДА в Житомирській області

14 June 2016, 10:18

Прокуратура Житомирської області закінчила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо одержання хабаря держслужбовцем.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо одержання неправомірної вигоди за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Установлено, що заступник голови однієї з районних державних адміністрацій Житомирської області одержав неправомірну вигоду на суму 1 000 доларів США за вчинення в інтересах суб’єктів підприємницької діяльності дій, з використанням свого службового становища», - інформує прокуратура.

Обвинувальний акт скеровано до Корольовського районного суду м. Житомира для розгляду по суті.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, - повідомляють в прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, 14 січня 2015 року заступник голови Коростишівської райдержадміністрації був затриманий під час одержання ним 1 тисячі доларів хабара за вирішення земельних питань. 16 січня чиновника взяли під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі