Влада

Старт розділу «Електронні петиції» на сайт Житомирської облради виявися невдалим

15 June 2016, 13:26

За майже два місяці від початку роботи розділу «Електронні петиції» на сайті Житомирської облради жодне зі звернень не набрало достатньої кількості голосів.

Станом на 15 червеня на сайті облради зареєстровано шість петицій, з них чотири вже відправлені «в архів»: за визначені 45 днів вони не набрали необхідної кількості підписів – 1200 шт. Через кілька днів спливає термін збору підписів під ще двома петиціями до обласної ради, вони були подані 5 травня і з того часу електронні петиції Житомирська облрада не реєструвала.

Нагадаємо, умови для електронних петицій до Житомирської міської ради більш «демократичні» - за три місяці (90 днів) треба зібрати 250 підписів. За сім місяців міська рада зареєструвала більше 300 петицій, з який 209 не набрали достатньої кількості голосів, 44 отримали відповіді від чиновників міської ради.

Як повідомляв Житомир.info,  електронні петиції Житомирська міська рада почала приймати з 3 листопада 2015 року. Рішення «Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Житомирській обласній раді» було прийняте на сесії 31 березня 2016 року. 18 квітня на сайті Житомирської облради з’явився розділ електронних петицій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі