Влада

У Житомирі 4 дні святкуватимуть День молоді та День Конституції. Фоторепортаж з виконкому

15 June 2016, 17:08

У Житомирі у День молоді, який відзначатиметься з 25 по 27 червня, та в День конституції 28 червня відбудуться частування, розваги та концертна програма.

Про це на засіданні виконавчого комітету Житомирської міськради 15 червня розповіла секретар міськради Наталія Чиж.

 «З 25 по 27 червня заплановане міське свято «Teteriv Green Fest» до Дня молоді на території гідропарку. 28 червня ми святкуватимемо День Конституції. Взагалі цими днями буде дуже цікава та насичена програма: буде бібліотека на свіжому повітрі, тренінги, частування солдатською кашею, розваги, вечірні посиденьки. Буде Дядя Жора, учасник «Голос країни» Олександр Онофрійчук, вечірні екскурсії. На такі заходи були закладені кошти, на 12 фестивалів. На цю програму і на 5 днів розваг має піти 260 тисяч (гривень), це з Дядею Жорою і з усім іншим», - сказала Наталія Чиж.

Проект рішення «Про проведення загальноміських заходів до Дня молоді та Дня Конституції»  підтримали 14 присутніх членів виконкому.

Як повідомляв Житомир.info, 15 червня виконком проголосував за демонтаж реклами на Будинку працелюбства по вул. Хлібній та погодив розміщення терміналів для розповсюдження оновленої газети «Місто».

У місті вже почали з’являтися сіті-лайти з програмою святкування:

Фоторепортаж з засідання виконкому:

Фото Андрія Дідківського   

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі