Влада

Житомирська облрада підготувала новий проект про КП «Бурштин Полісся» - змінили умови призначення керівника

22 June 2016, 13:55

На п’ятій сесії облради планують розглядати питання про створення комунального підприємства «Бурштин Полісся» Житомирської обласної ради.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті облради 21 червня.

Нагадаємо, питання створення «бурштинового» КП мали розглядати на другому пленарному засіданні попередньої сесії облради 19 травня і проект рішення був опублікований на сайті 31 березня. У новій версії змінено лише пункт щодо призначення керівника комунального підприємства – якщо раніше це право надавалося голові обласної ради, то тепер має бути спільне розпорядження.

«Призначити керівника комунального підприємства «Бурштин Полісся» Житомирської обласної ради спільним розпорядженням голови обласної ради та обласної державної адміністрації», - йдеться у проекті рішення, опублікованому 21 червня.

П’ята сесія Житомирської облради запланована на 21 липня.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня під час візиту лідера ВО «Батьківщина» до Житомира, голова облради Анжеліка Лабунська розповідала про створення підприємства з видобутку бурштину і говорила, що вже проводяться переговори щодо будівництва заводу з переробки бурштину. Проект рішення про створення КП «Бурштин Полісся» депутатська комісія з питань екології та використання природних ресурсів розглядала ще 18 березня. 14 червня голова обласної ради Анжеліка Лабунська, губернатор Сергій Машковський та мер Житомира Сергій Сухомлин підписали Меморандум про співробітництво та взаємодію з керівником Міжнародної Балтійської виставки ювелірних виробів, яку в офіційних релізах називали «Інтернаціональною бурштиновою біржею».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі