Влада

Голова облради нагородила житомирську активістку Ірину Коцюбу годинником, а 23-річного депутата – подякою за багаторічну працю

22 June 2016, 17:32

З нагоди 56-річчя Житомирського державного технологічного університету голова обласної ради Анжеліка Лабунська відзначила викладачів та працівників навчального закладу.

Про це 22 червня повідомляє прес-служба облради.

«За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність Подяки голови обласної ради отримали Ольга Могиленко, директор бібліотеки закладу та Владислав Савіцький, голова первинної профспілкової організації студентів і аспірантів університету. За вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, плідну педагогічну та наукову діяльність Ірину Коцюбу, доцента кафедри екології, Олександра Прилипка, доцента кафедри фізики та вищої математики та Сергія Башинського, доцента кафедри розробки родовищ корисних копалин нагороджено Грамотами обласної ради та цінними подарунками – годинниками», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Владислав Савіцький – депутат Житомирської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, він один з наймолодших народних обранців – в квітні йому виповнилося 23 роки. Ірина Коцюба – відома житомирська активістка, яка 22 червня брала участь у перекритті траси Київ-Чоп.

Ірина Коцюба (зліва) під час перекриття траси 22 червня

Довідка облради: Житомирський державний технологічний університет — єдиний цивільний навчальний заклад інженерно-технологічного профілю на Житомирщині. На початку 60-х років у Житомирі був створений загальнотехнічний факультет. Студенти, що працювали на підприємствах, повинні були навчатися на факультеті протягом трьох років, після чого мали можливість закінчити навчання в інших вищих навчальних закладах. 1 вересня 1960 року приступили до занять перші 175 студентів. З 1 січня 1975 р. реорганізовується в Житомирський філіал Київського політехнічного інституту. 2 квітня 1994 року на базі Житомирського філіалу Київського політехнічного інституту засновано Житомирський інженерно-технологічний інститут. Важливою віхою в історії навчального закладу став 2003 рік, коли інститут було реорганізовано шляхом перетворення в Житомирський державний технологічний університет.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі