Місто

Дощ у Житомирі допоміг «зекономити» на святкуванні Івана Купала 15 тисяч бюджетних гривень

11 July 2016, 14:37

У Житомирі на святкування Івана Купала з бюджету витратили 20 тисяч гривень. 15 тисяч гривень «зекономили» через погодні умови.

Про це Житомир.info розповіла заступник начальника управління культури Житомирської міської ради Наталія Марчук.

«Загальний кошторис був там порядка 35-ти тисяч, але 15 тисяч ми там ставили на вогняне шоу, на пірошоу з віночками на воді мало бути, але в зв’язку з погодними умовами ці видатки не були проплочені, тому що не відбулося це дійство. А видатки були там лише на проведення конкурсу заплітання дівочої коси, ті такі конкурси, які ще до 20 години ми встигли провести і транспортні були видатки. Ми наймали автобус для перевезення два дні артистів на репетиції, перевезення реквізиту і костюмів артистів на саме дійство, і також перевезення співробітників УТОСа з їх дітьми для участі в конкурсі соціального проекту, де вони навчались плетінню віночків, це ми надавали цим незахищеним верствам населення свій транспорт, щоб їх привезти на свято. Було витрачено на все 20 тисяч», – зазначила Наталія Марчук.

Нагадаємо, у Житомирі на Івана Купала планували провести театралізоване обрядове дійство з видовищними номерами: пірошоу, файєршоу, шоу легких літаків та фестиваль вареників.

Як повідомляв Житомир.info, злива зіпсувала свято Івана Купала у гідропарку, але житомиряни все ж розпалили багаття і стрибали через вогонь.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі