Влада

Житомирська міськрада закуповує ручки, термочашки та парасольки з логотипом на подарунки делегаціям

11 July 2016, 16:42

Управління культури Житомирської міськради через систему електронних закупівель закуповує різноманітну сувенірну продукцію з логотипом міста.

У переліку закупівель, розміщеному на сайті Zakupki.prom.ua, - значки, магніти, фоторамки, ручки, термочашки, сумки з екотканини та парасолі. По деяким позиціям закупівлі вже проведені, по деяким, як, наприклад, парасолі з логотипом Житомира - чорні чоловічі і білі жіночі діаметром 1 метр, - аукціон ще тільки очікується.

Як розповіла у телефонному коментарі Житомир.info заступник начальника управління культури Житомирської міської ради Наталія Марчук, подібна продукція накуповується для подарунків членам іноземних та вітчизняних делегацій на пам'ять про місто.

«Ми періодично закуповуємо сувенірну продукцію, тому що хтось приїжджає до міста Житомира, хтось від’їжджає у відрядження. Зустрічаємо делегації з України та з-за кордону. І маємо у себе певний запас сувенірної продукції про місто Житомир: книги, буклети, набір листівок. Він ще до кінця не вичерпався, але ми через ProZorro закуповуємо нові види продукції, щоб за необхідності скористатися ними. Тобто, це не до якогось конкретного заходу чи свята (купується). До свята лише один раз закуповуємо – до Дня міста», - розповіла Наталія Марчук.

Посадовець також зазначила, що станом на 11 липня 2016 року управління закупило значки, термочашки та пакетах з бавовняної екотканини з логотипом, у яких даруватимуть набори сувенірів. Очікується проведення тендеру по парасолькам. Закупівлю по френч-пресам (заварникам для кави) скасували через труднощі з одним із постачальників.

Зі слів Наталії Марчук, існує певна процедура розподілу сувенірної продукції.

«Вручає подібні сувеніри управління чи відділ міськради, який опікується конкретною делегацією. Ось, наприклад, останнім часом багато людей приїжджало по лінії департаменту економіки. Департамент пише на мера листа з проханням забезпечити стількох-то членів делегації сувенірною продукцією. Керівництво накладає резолюцію – управлінню культури до виконання, і ми забезпечуємо», - розповіла посадовець.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міськрада на 16 тис. грн збиралася накупити значків і магнітів з логотипом міста. У березні 2016 року виконком повідомив про закупівлю 5 іменних наручних годинників в позолоченому корпусі з вигравіюваним гербом та написом «Від міського голови м. Житомира».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі