Місто

Водії житомирських маршруток з квітами прийшли на військове кладовище

19 July 2016, 14:39

Водії маршрутів 53 та 53а 19 липня з квітами прийшли на житомирське військове кладовище.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написала громадська активістка Ірина Коцюба.

«Сьогодні водії житомирських маршруток відвідали військове кладовище. Водії маршруток #53, 53а поклали квіти хлопцям, поспілкувалися з дружинами та батьками загиблих хлопців. Дмитро Ткачук та Сергей Сухомлин частіше би такі заходи і не тільки для водіїв, але і для ваших підлеглих....Пам'ятаємо про тих, хто загинув захищаючи нас. П.с. дуже вірю, що більше вдов та матерів, загиблих хлопців не будуть висаджувати з маршруток!», – написала Ірина Коцюба.

У коментарі Житомир.info Ірина Коцюба розповіла, що це була ініціатива власника маршруту 53 та 53 а і завтра на кладовище приїдуть водії інших маршрутів.

«Там були водії лише 53 маршруту і 53 а. Завтра приїдуть водії якогось іншого маршруту. Це ініціатива власника маршруту. Вона була на зустрічі з вдовами, після якої зібрала всіх своїх водіїв і сказала, щоб вони приїхали на кладовище. Там була Ільницька Ліля і була Лаговська Оля, і мама і дружина загиблого. Ми їм розказали про всіх інших хлопців, і вони пройшли по всіх могилах і поклали квіти. Завтра мають приїхати водії інших маршрутів», –зазначила Ірина Коцюба.

Нагадаємо, через скандал з мамою загиблого військового житомирський перевізник «Шеріфф» вчить своїх водіїв уникати конфліктів.

Як повідомляв Житомир.info, водія житомирської маршрутки, який ображав маму загиблого бійця, звільнили з роботи та врятували від самосуду.

Фото зі сторінки Ірини Коцюби в мережі Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі