Влада

У ліквідованому управлінні ДПтС в Житомирській області – новий керівник з Києва

2 August 2016, 17:18

З 1 серпня 2016 року в управлінні Державної пенітенціарної служби в Житомирській області новий виконуючий обов'язки начальника - полковник внутрішньої служби Віктор Докімчук.

Про це 1 серпня повідомив офіційний веб-сайт УДПтС в Житомирській області.

«1 серпня 2016 року заступник Голови Державної пенітенціарної служби України Сергій Миколайович Оміновський представив керівному складу органів та установ виконання покарань Житомирської області тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління ДПтС України в області полковника внутрішньої служби Докімчука Віктора Васильовича. Заступник Голови ДПтС України побажав новопризначеному керівнику територіального управління успіхів у роботі та висловив впевненість у його підтримці та взаєморозумінні з боку співробітників органів та установ виконання покарань Житомирщини», - інформує сайт УДПтС.

«Віктор Васильович – досвідчений керівник, і я впевнений, що його багаж знань та солідний організаційний і управлінський досвід на керівних посадах дозволять поліпшити діяльність підпорядкованих підрозділів Житомирської області», – цитує прес-служба Сергія Оміновського.

На сайті УДПтС в Київській області є інформація, що у серпні 2015 року Віктор Докімчук був призначений начальником відділу по роботі з персоналом Київського управління пенітенціарної служби.

Скрін з сайту Київського управління пенітенціарної служби

Нагадаємо, у травні 2016 року Кабінет міністрів України ліквідував управління Державної пенітенціарної служби в Житомирській області, відповідна постанова була опублікована на Урядовому порталі. Однак досі на офіційному сайті УДПтС в Житомирській області розміщуються новини про діяльність управління та призначення керівного складу.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2014 року управлінню пенітенціарної служби в Житомирській області представили нового керівника з Луганська - Валерія Поліщука. Через кілька тижнів земляк новопризначеного начальника, підполковник внутрішньої служби Ігор Калашников став його першим заступником.

Віктор Докімчук. Фото з сайту управління ДПтС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі