Влада

Більше 300 працівників Нацполіції у Житомирській області пройдуть тестування

4 August 2016, 09:32

4 серпня в приміщенні Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права, за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 82, буде проведено атестаційне тестування співробітників Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

Про це інформує сайт головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Тестування проводиться з метою об'єктивного і неупередженого з'ясування спроможності поліцейських за своїми професійними та особистісними якостями виконувати службові обов'язки на посадах в апараті Національної поліції України чи органах поліції. Тестування передбачатиме перевірку рівня загальних навичок співробітника, а також рівня знань основних нормативно-правових актів, які регулюють професійну діяльність співробітника поліції: Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», Кримінального кодексу, Кримінального процесуального кодексу, ЗУ «Про оперативно-розшукову діяльність», ЗУ «Про запобігання корупції» та Спільного наказу ГПУ, МВС, СБУ, АДПСУ, Мінфіну, Мін’юсту «Про затвердження Інструкції про організацію проведення негласних слідчих (розшукових) дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні».

Суть питань в тестах може полягати у наданні чіткого визначення поняття, продовження речення відповідно до законодавчого формулювання, порівняння конкретних положень або вирішення ситуаційних завдань, опираючись на положення вищезазначених нормативно-правових актів.

Під час проведення тестування його учасникам забороняється користуватись електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним. У разі порушення поліцейським порядку проведення тестування він відсторонюється від подальшої участі в тестуванні, про що представником робочої групи у відомості робиться відповідний запис», – йдеться у повідомленні.

Переглянути список співробітників, запрошених на тестування, можна ТУТ.

На сайті Нацполіції також зазначається, що 3 серпня тестування складали 312 правоохоронців з Житомирської області.

Нагадаємо, переатестовувати поліцейських Житомирської області будуть активісти, журналісти та члени громадської ради.

Як повідомляв Житомир.info, з 26 липня розпочалась переатестація третьої категорії працівників особового складу служб та територіальних підрозділів ГУНП у Житомирській області. 28 липня правоохоронці розповіли, як проходитиме тестування поліцейських.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі