Влада

Переатестовувати поліцейських Житомирської області будуть активісти, журналісти та члени громадської ради

26 July 2016, 17:41

З 26 липня розпочалась переатестація третьої категорії працівників особового складу служб та територіальних підрозділів ГУНП у Житомирській області.

Про це Житомир.info розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

«Це 3-я категорія, це всі інші, тобто дільничні, слідчі, представники відділів, відділень територіальних служб поліції, інспектори, старші інспектори, всі хто не проходив атестацію. В нас вже пройшли атестацію заступники начальника, начальники відділів, відділень, потім проходили заступники відділів ГУНП і заступники територіальних відділів, а зараз вже всі інші категорії, тобто середня і рядова ланка. Атестація розпочалась сьогодні, 26 липня, пройшли перші 12 чоловік, чекаємо від рекрутингового центру список наступних. Тестування триватиме приблизно 10 днів», – зазначила Алла Ващенко.

Для атестації створено 5 атестаційних комісій. Інформація про склад атестаційних комісій опублікована на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

Нагадаємо, до складу атестаційної комісії виявили бажання увійти близько 50 житомирських активістів. У червні назрівав скандал з атестаційною комісією ГУ Нацполіції в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня співробітники апарату ГУ Нацполіції в Житомирській області проходять атестацію.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі