Влада

Влада Житомира хоче, щоб управління культури передало громадській організації гроші на проведення «Пісенного спасу»

9 August 2016, 16:07

Управління культури Житомирської міськради хочуть зобов’язати укласти угоду з громадською  організацією «Студентський клуб» про надання коштів міського бюджету на проведення II Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний спас».

Проект рішення «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 03.08.2016 № 688 «Про проведення II Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний спас» 9 серпня розміщений на сайті мерії.

«Доповнити рішення виконавчого комітету міської ради від 03.08.2016 № 688 Про проведення II Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний спас» пунктом наступного змісту:

«Визначити громадську організацію «Студентський клуб» співорганізатором ІІ Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний спас» та одержувачем бюджетних коштів (виділено редакцією) на реалізацію заходів, пов’язаних із проведенням фестивалю. Зобов’язати управління культури міської ради укласти угоду з громадською  організацією «Студентський клуб» про надання коштів міського бюджету та складання звітності про їх використання», - йдеться у документі.

Контроль за виконанням цього рішення збираються покласти на секретаря міської ради Наталію Чиж.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирський виконком 3 серпня заборонив продаж алкоголю і цигарок під час проведення в літньому театрі «Ракушка» ll Міжнародного мистецького фестивалю «Пісенний Спас» імені Володимира Шинкарука. Цьогорічний фестиваль «Пісенний спас» імені Шинкарука у Житомирі розпочнеться 19 серпня, триватиме 3 дні і буде міжнародним. На проведення фестивалю планують витратити близько 900 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі