Події

Житомирські екологи «взялися» за діяльність підприємців, які незаконно виготовляли деревне вугілля

10 August 2016, 11:07

В Ємільчинському районі Житомирської області екологами був здійснений демонтаж бочок для випалювання деревного вугілля.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

«Державною екологічною інспекцією у Житомирській області спільно з працівниками Головного управління національної поліції в Житомирській області проводяться рейдові заходи по виявленню незаконного виробництва деревного вугілля. Так, 9 серпня в селі Ганнівка Ємільчинського району виявлено 5 бочок для випалювання деревного вугілля без будь-яких дозвільних документів. На місце події було негайно організовано спецтехніку з метою демонтажу даного обладнання. Вищезазначене обладнання вилучено, також вилучені дрова паливні порода береза більше 40м3, та понад 100 мішків вже виготовленого деревного вугілля. Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області були відібрані проби грунту на вміст нафтопродуктів, а також буде здійснено розрахунок збитків завданих державі даною діяльністю», – йдеться у повідомленні.

Державна екологічна інспекція повідомляє, що дані заходи будуть проводитьсь і надалі.

Нагадаємо, 8 серпня декілька десятків людей перекрили дорогу Житомир-Бердичів. Причиною невдоволення жителів Житомирської області стала задимленість у населеному пункті через діяльність підприємства з вироблення деревного вугілля.

Як повідомляв Житомир.info, через скарги жителів Житомирської області управління екології перевірило підприємства по виготовленню деревного вугілля, які працюють в Бердичівському районі.

Фото прес-служби екології у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі