Влада

Прокурор з Житомирської області однією з перших подала електронні декларації на сайті НАЗК

16 August 2016, 12:23

У перший день роботи електронного сайту Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) прокурор Коростишівської місцевої прокуратури Житомирської області Марина Кулінська подала аж дві декларації про доходи - за 2015-й та 7 місяців 2016 року.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), - інформує інтернет-видання Тиждень.ua.

Скрін з сайту Єдиного державного реєстру декларацій

«Система декларування почала працювати опівночі 15 серпня. З моменту запуску електронного декларування, 15 серпня, було подано 8 декларацій від чиновників. Згідно з даними реєстру, декларації подали: завідувач сектором інформаційних технологій Головного управління Державної міграційної служби України в Києві, начальник відділу правової та кадрової роботи управління праці та соціального захисту Шевченківської райдержадміністрації м. Київ, директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації, завідувач сектором містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Рівненської облдержадміністрації, начальник управління кадрової роботи Верховного суду України, головний спеціаліст відділу моніторингу ризикових операцій Департаменту внутрішнього аудиту Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Прокурор Коростишівської місцевої прокуратури Житомирської області подала до реєстру дві декларації: за 2015 рік і за період з 1 січня 2015 по 14 серпня 2016 року», - інформує видання.

Як повідомляв Житомир.info, з 4 травня 2016 року в органах Державної фіскальної служби розпочався процес дистанційних перевірок декларацій громадян, в тому числі держслужбовців. 11 серпня Президент України Петро Порошенко прокоментував запуск електронного декларування: Всі мають вигорнути свої кишені перед суспільством з 15 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі