Місто

Під час Космічного напівмарафону у Житомирі тролейбуси не їздитимуть в гідропарк, а рух маршруток змінять

23 August 2016, 17:12

4 вересня під час проведення у Житомирі Космічного напівмарафону півдня тролейбуси не їздитимуть у гідропарк, а рух маршруток змінять.

Оголошення про зміну руху транспорту розміщені у тролейбусах.

 «У зв’язку з відзначенням Дня міста 4 вересня (неділя) з 07.00 до 15.00 години буде відмінено рух тролейбусів за маршрутом «Гідропарк», а маршрути автобусів №3; 25; 30; 44 пролягатимуть по вулиці Троянівській (Якіра) через Мальованський міст… », – йдеться в оголошенні.

19 серпня в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук розповіла, що окрім напівмарафону на майдані Соборному працюватиме спортивне містечко.

«Окрім напівмарафону, у нас буде велике спортивне містечко. Весь майдан Соборний буде розбитий на секції по видах спорту: по не олімпійських, по олімпійських, там в скверах будуть лучники, страйкболісти, воркаут, ми поставимо таку переносну стійку, по тій алеї де фонтан там будуть всі єдиноборства, карате, бокс, кікбоксинг…», – зазначила Ірина Ковальчук.

Про зміну руху інших маршрутів організатори святкування Дня міста повідомлять згодом.

Повністю програму «Діалоги» з начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Іриною Ковальчук дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info,  третього  вересня до Дня міста Житомирська мерія організовує «Культурну версію» свята: житомиряни побачать театралізовані виступи, музикантів-віртуозів та Pur:Pur, а 4 вересня відбудеться перший Космічний напівмарафон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі