Місто

«Культурна версія» до Дня міста: житомиряни побачать театралізовані виступи, музикантів-віртуозів та Pur:Pur

22 August 2016, 14:40

Третього вересня до Дня міста Житомирська мерія організовує «Культурну версію» свята.

О 19:00 на майдані Соборному будуть проходити театралізовані виступи Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

На житомирян та гостей міста також чекають виступи скрипаля-віртуоза Святослава Кондратіва та композитора, піаніста-віртуоза, володаря Голлівудської премії імпровізаторів і фіналіста шоу «Україна має талант» у супроводі Державного Академічного естрадно-симфонічного оркестру України Євгена Хмари.

Родзинкою «Культурної версії» святкування Дня міста стане виступ українського Інді-поп гурт Pur:Pur з міста Харків, які стали відомі завдяки легкому, приємному, мелодійному звучанню, а також активному поширенню своїх записів мережею інтернет через різноманітні соціальні мережі.

І на завершення – оригінальне виконання гімну міста «Мій Житомир» від артистів.

У п'ятницю, 2 вересня, у Житомирі о 16.00 на Замковій горі, за будинком правосуддя, відбудеться концерт джазових виконавців: Crystall-Drive (Житомир); Вікторія Корженюк (Житомир); Квартет Володимира Соляника (Київ); Польський колектив; THE Hypnotunes (Вінниця).

Нагадаємо,  польський гурт стане хедлайнером фестивалю «Jazzomir» до Дня Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, на початку серпня 2016 року на сайті першого Космічного напівмарафону до Дня міста оприлюднений план відзначення 1132-річчя від дня заснування Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі