Влада

Президент на сайті ОДА привітав житомирян з Днем міста

3 September 2016, 11:33

Президент Петро Порошенко привітав житомирян з Днем міста. Вітання опубліковане на сайті облдержадміністрації.

«Щиро вітаю вас із днем міста, Житомир – сучасний обласний центр з багатою історією, національними традиціями та самобутньою культурою. Сотні років тому житомиряни, як і сьогодні, відстоюючи свою незалежність і суверенітет, боронили свій рідний край від загарбників. Нині регіон крокує курсом європейської інтеграції, запроваджує новітні технології управління та виробництва, забезпечує добробут наших співвітчизників. Переконаний, що всі здобутки міста не були б можливими без працьовитих, щедрих і талановитих людей, які своєю невтомною працею примножують славу регіону. У цей святковий день бажаю усім жителям Житомира щастя, добробуту, достатку, миру та процвітання», - зазначається у президентському вітанні.

Станом на 11.30 на сайті президента є лише вітання з Днем міста жителям Вінниці, яка цього дня теж святкує свій «день народження» - 653 роки з дня заснування.

Нагадаємо, цього року Житомир відзначає 1132-річчя. Зазвичай День міста припадав на другу суботу вересня, але цього року рішенням сесії міської ради свято перенесли на тиждень раніше. План святкових заходів на 3 вересня дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі