Влада

Машковський хоче, щоб його звільнення стало прикладом для житомирських держслужбовців не триматися за свої крісла

5 September 2016, 12:40

Під час своєї фінальної прес-конференції 5 вересня екс-голова Житомирської ОДА Сергій Машковський розповів, чому пішов з посади через 2 роки роботи і про плани займатися автомобільним бізнесом.

«На сьогодні я бачу свою подальшу діяльність у приватному секторі, в бізнесі. Сьогодні я планую зайнятися автомобільним бізнесом, де і займався, у нас є бачення щодо розвитку, але в той же час є у планах дуже потужні інвестиційні проекти, які будуть реалізовуватися на території України. Я дуже буду намагатися і докладати максимум зусиль для того, щоб ці інвестиційні проекти реалізовувалися на території Житомирської області. Стосовно державної служби, стосовно політики, ніколи не говори «ніколи». Я не виключаю, що ще десь буде державна служба і політична діяльність», - екс-голова Житомирської ОДА.

Він зазначив що приступаючи до обов’язків голови ОДА він одразу планував працювати на цій посаді не більше двох років.

«Я впевнений, що у нашої області дуже великі перспективи. І я хотів би, щоб таке рішення було сприйняте для інших держслужбовців, щоб ніхто не тримався за свої крісла. Коли він відчуває, що не зможе максимально працювати, максимально віддаватися цій роботі, є фізична втома, є психологічна втома, є інші ряд причин. Тоді потрібно мати сміливість зробити цей крок, написати заяву і дати можливість іншим зробити набагато краще, ніж робив ти», - сказав Сергій Машковський.

Він також розповів, що у подальшому при потребі готовий допомагати в.о. голови ОДА Ігору Гундичу і побажав успіхів своїм наступникам.

«Мені не соромно за жоден день своєї роботи, але я сподіваюся, у моїх наступників вийде набагато краще», - сказав Машковський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі