Влада

Новоград-волинські чиновники отримали наганяй від міського голови за нову дорогу без тротуарів

5 September 2016, 13:30

У місті Новоград-Волинський Житомирської області по колишній вулиці Кірова комунальники поклали новий асфальт, але немає бордюрів та тротуарів.

Про це на своїй сторінці у Facebook 5 вересня написав новоград-волинський міський голова Віктор Весельський.

«Вчора повертаючись з села від батьків заїхав подивитися як поклали асфальт на бувшій вул. Кірова (фото внизу). Похабно!!! А тротуарів і бордюр у місті не потрібно??? Чи там не будуть ходити пішоходи??? Чи управління ЖКГ (Богданчук О.В.) ввело нові правила, щоб пішоходи йшли по дорозі де передбачено рух транспорту???», - написав мер.

Міський голова також обурився необлаштованим під’їздом до однієї з місцевих шкіл та залишеними на вихідні кучугурами розритої землі на провулку 1-му Медичному. У місті пора робити кадрові зміни, - вважає Весельський:

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 року Віктор Весельський у соцмережі пригрозив підлеглим звільненням через поламані лавки. У червні цього року міський голова Новограда-Волинського у Facebook розповів про нездорову криміногенну ситуацію, швидкісний рух транспорту по місту та «розборки» у закладах відпочинку. Весельський був обраний мером Новограда-Волинського у жовтні 2015 року.

Нова дорога без бордюрів по колишній вулиці Кірова, фото зі сторінки Віктора Весельського у соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі