Влада

Півоварова прокоментувала спробу активістів і депутатів виключити її зі складу Житомирського виконкому

7 September 2016, 13:54

Керівник ПП ВЖРЕП №8 Світлана Півоварова назвала безкоштовною рекламою спробу активістів і депутатів Житомирської міської ради виключити її зі складу виконкому.

Про це вона заявила 7 вересня у коментарі Житомир.info.

«Ставлюсь я до цього абсолютно нормально: п’ять чоловік вирішили зробити піар-акцію собі, а зробили мені. Я їм дуже вдячна за безкоштовну рекламу. Я вчора отримала 125 вхідних дзвінків від людей, які мене підтримували і дякували. Розумієте, ті особи, які вчора цим займалися, робили це не тільки вчора. І за великим рахунком, вони нічого ще в житті не зробили ні для міста Житомира, ні для якогось там підприємства. Мені ж є чим гордитися: в мене є почесні звання, державні нагороди, проекти, які сьогодні працюють, ви знаєте, які я посади займала… Тому ставлюсь до цього всього нормально», – пояснила вона.

Разом із тим Світлана Півоварова прокоментувала й звинувачення активістів щодо лобіювання нею власних бізнес-інтересів.

«Я ж не лобіюю свої особисті інтереси. Якщо я говорила про вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) у новостворених ОСББ, то це сьогодні проблеми міста. Я звернула на це увагу, що сьогодні люди не хочуть укладати угоду на вивезення ТПВ, і всі перевізники міста – не я, а всі перевізники міста! – страждають. І всі жителі міста будуть страждати, бо біля кожного під’їзду у нас скоро буде побутове сміття. Ви знаєте, що викидають дивани, валізи, великогабаритне сміття… То це лобіювання мого питання? Мені здається, ні. Я працюю на благо міста», – сказала Півоварова.

Як повідомляв Житомир.info, петиція про виключення Півоварової зі складу міськвиконкому менш ніж за добу набрала більше 40% голосів. Однак остаточне рішення про це 6 вересня під час сесії міської ради прийняте не було – «за» проголосували лише 13 депутатів із 37-ми присутніх.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі