Влада

У Житомирській міськраді втретє оголосять конкурс на посаду начальника управління розвитку інформаційних технологій

14 September 2016, 12:00

Конкурсна комісія знову не обрала начальника управління розвитку інформаційних технологій Житомирської міської ради. Вже втретє оголошуватимуть конкурс.

Про це Житомир.info розповіла начальник відділ кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради Наталія Хабарова.

«Конкурс на начальника управління розвитку інформаційних технологій відбувся на минулому тижні, але нікого не обрали. Там був лише один кандидат. Будемо повторно оголошувати конкурс», – зазначила Наталія Хабарова.

Як повідомляв Житомир.info,в червні цього року конкурс на посаду управління розвитку інформаційних технологій міської радивже оголошували. За інформацією Житомир.info, конкурсна комісія розглядала дві кандидатури, але жоден з кандидатів не став переможцем. Одним з претендентів на посаду був колишній начальник відділу інформаційно-комп'ютерного забезпечення Житомирської ОДА Василь Кравчук. Минулого року він брав участь у конкурсі на посаду керівника управління інформаційно-аналітичних систем та технологій Національного антикорупційного бюро України: займав шосту позицію у рейтингу кандидатів, отримавши 94 бали зі 100 за результатами тестування. На конкурсі міської ради Василь Кравчук теж отримав високі бали за результати письмових іспитів, але не пройшов співбесіду. Другий раз конкурс оголосили в серпні. Документи на посаду начальника управління розвитку інформаційних технологій подав один кандидат – Поліщук Микола Миколайович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі