Влада

Віце-прем'єр Зубко у Житомирському районі провів урок, відкрив дитячий садок і покатався у маршрутці. Фоторепортаж

23 September 2016, 14:57

Перебуваючи з робочим візитом на Житомирщині, Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко 23 вересня встиг не лише оглянути відремонтовані соціальні об’єкти Тетерівської ОТГ, а й проїхатися з журналістами в одній маршрутці.

Так, коли зібравши необхідну інформацію та відзнявши потрібні відеоряди, кореспонденти й оператори вже збиралися переїжджати із Центру надання адмінпослуг на відкриття відремонтованого Денишівського дитсадка «Сонечко», до салону раптом увійшов Генадій Зубко.

Спільна поїздка тривала недовго – хвилин із десять. Але представники регіональних ЗМІ таки встигли поспілкуватися з посадовцем про важливе й актуальне. Передусім, журналістам вдалося отримати спростування чуток про те, буцімто він збирається змінити міністерське крісло на губернаторське у Житомирі. Тож тепер коло ймовірних претендентів на посаду голови Житомирської ОДА звузилося. Принаймні, у ньому точно немає Зубка.

Як повідомляв Житомир.info, міністр також провів урок із децентралізації для учнів 9-11 класів Тетерівської загальноосвітньої школи. Зо два десятки школярів не лише слухали поради Зубка, а й змогли задати йому кілька питань.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі