Місто

ДАБІ зареєструвала декларацію про готовність двох багатоквартирних будинків в Житомирі

23 September 2016, 15:45

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області зареєстрована декларація про готовність до експлуатації об’єкту житлової інфраструктури у м. Житомир.

Про це повідомляє Прес-служба ДАБІ України

«Кошторисна вартість будівельних робіт на об’єкті «Нове будівництво двох багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення», розташованого по вул. Покровська, 99-Б, склала 38,2 млн грн. Кількість квартир – 204, загальна площа –  14372 м2.Замовник будівництва – СП «Агропродсервіс», - інформує архітектурно-будівельної інспекція.

Всього станом на 22 вересня з початку року управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області зареєстровано 5495 документів дозвільного характеру, з них: 1306 декларацій про початок виконання будівельних робіт та 1694 декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

Нагадаємо, за адресою вул.Покровська, 99б (колишня вул.Щорса) зводиться житловий комплекс «Капучино» від компанії «Набережний квартал», в одному з нових будинків отримав квартиру Герой України, майор 95-ї бригади Олександр Порхун.

Як повідомляв Житомир.info, на початку вересня цього року ДАБІ повідомляла, що під час позапланової перевірки виявили відхилення від проекту під час будівництва двох багатоповерхових житлових будинків по вул. Покровська, 99-Б: на підрядну організацію було накладено штраф у розмірі 65 250 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі